Stammen.no er en fagblogg om utvikling, design og oppmerksomhet.  Skribentene er fagfolk, foredragsholdere og forfattere fra ulike organisasjoner som ønsker å dele kunnskap og erfaringer.

Karl Philip Lund

Karl Philip(KP) jobber med å skape suksesshistorier på nett. Han jobber hands-on med webstrategi, søkemotor- markedsføring, e-postmarkedsføring, konseptutvikling og webanalyse. KP er høyskolelektor på Markedshøyskolen samtidig som han jobber aktivt med e-handel og operativ digital markedsføring  i Inevo.

De siste tre årene har han jobbet med bedrifter som Netthandelen.noBlivakker.no og Enklere Liv. Han har i tillegg hjulpet Hurtigruten til å øke internettomsetningen fra 40 millioner kroner til over 700 millioner kroner, og lært opp interne medarbeidere til å løfte nettsatsningen til en mer sentral plass i organisasjonen. Han er i tillegg en ivrig blogger. Klikk her for å lese hva han jobber med nå!

Bjørn Omsland

Bjørn Omsland jobber i Inevo som programmerer og er ekspert på netthandel, Google og integrasjonsløsninger. I snart 20 år har han hjulpet norske nettbutikker med effektive løsninger, økt salg og bedre synlighet. På fritiden er Bjørn høyt og lavt i en klatrevegg. Enten som klatreinstruktør eller som ivrig eventyrer på spennende turer. Bjørn blogger på Omsland.com og du kan lese mer om Bjørn på Linkedin

Hanne Birgitte Arntsen

Hanne Birgitte jobber som rådgiver i INEVO og er fasilitator for Inevos Design Sprint. Hun er illustratør og utdannet innen innovasjon og forretningsutvikling med spesialisering i digital markedsføring. I Inevo jobber hun med alle aspekter av digital markedsføring samt konseptutvikling, og blogger på Hannebirgitte.com i tillegg til å blogge på Stammen.no.

Gina Long Liabø

Gina er rådgiver og ekspert på Googles annonseringsverktøy, Adwords, Display og Youtube. Hun jobber i Inevo som SEM spesialist og blogger på Stammen.no og på Ginaliabo.com. Gina har erfaring med digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring for flere bedrifter.

Ved siden av jobb studerer hun markedsføring og merkevareledelse og har fordypet seg i digital markedsføring. Les mer om Gina på Linkedin

Sigurd Bjurbeck

Sigurd er spesialist innenfor SEO og brukeropplevelse og jobber som rådgiver i Inevo. Han jobber også med produksjon av innhold på nett, og har solid kompetanse og erfaring innen analyse.