Stammen.no er en fagblogg om utvikling, design og oppmerksomhet.  Skribentene er fagfolk, foredragsholdere og forfattere fra ulike organisasjoner som ønsker å dele kunnskap og erfaringer.

Karl Philip Lund

Karl Philip(KP) jobber med å skape suksesshistorier på nett. Han jobber hands-on med webstrategi, søkemotormarkedsføring, e-postmarkedsføring, konseptutvikling og webanalyse. KP er høyskolelektor på Markedshøyskolen samtidig som han jobber aktivt med e-handel og operativ digital markedsføring  i SEO byrået Inevo.

De siste tre årene har han jobbet med bedrifter som Netthandelen.noBlivakker.no og Enklere Liv. Han har i tillegg hjulpet Hurtigruten til å øke internettomsetningen fra 40 millioner kroner til over 700 millioner kroner, og lært opp interne medarbeidere til å løfte nettsatsningen til en mer sentral plass i organisasjonen. Han er i tillegg en ivrig blogger. Klikk her for å lese hva han jobber med nå!

Bjørn Omsland

Bjørn Omsland jobber i Inevo som programmerer og er ekspert på netthandel, Google og integrasjonsløsninger. I snart 20 år har han hjulpet norske nettbutikker med effektive løsninger, økt salg og bedre synlighet. På fritiden er Bjørn høyt og lavt i en klatrevegg. Enten som klatreinstruktør eller som ivrig eventyrer på spennende turer. Bjørn blogger på Omsland.com og du kan lese mer om Bjørn på Linkedin