Lurer du på om du skal studere digital markedsføring? Her er 5 vurderinger fra studenter i faget Digital Markedsføring(DIG2100) på Høyskolen Kristiania:

one-clipart-KcjeKL8ji«Dette er kanskje det faget hvor du får flest fordeler når det kommer til konkurranse om arbeidsplasser etter bachelor- eller mastergraden din»

DIG2100 – Edgen du trenger!

number-two-clipart-red-rounded-with-number-2-md«Selv før jeg er ferdig med semestret har jeg opplevd at bedrifter tar kontakt fordi de ønsker å jobbe med meg – uten at jeg har søkt på en eneste stilling. At drømmejobben kommer til deg istedenfor at du søker på den er en utrolig kul følelse.»

DIG2100 – Kunnskapen arbeidslivet er ute etter

number-three-clipart-MTL78z6Ta«Det som skiller dette faget fra mange andre er at man lærer mye gjennom å gjøre det i praksis.»

Gå ut av komfortsonen, eller slutt

number-four-clipart-red-rounded-with-number-4-md«Flere i klassen har opplevd å bli kontaktet av arbeidsgivere gjennom vår faglige blogg, og digital markedsføring er ekstremt viktig å ha kunnskap om i dagens samfunn.»

DIGITAL MARKEDSFØRING – TYNGDEN DU EGENTLIG TRENGER

dysfunction-clipart-red-rounded-with-number-5-md«Tidligere har jeg tatt meg selv i å tenke i enkelte fag at “hvordan kan jeg bruke dette i arbeidslivet?”. Den følelsen sitter jeg ikke igjen med våren 2016. Jeg har lært så utrolig mye av hver enkelt foreleser som jeg kan ta med meg videre i arbeidslivet.»

Digital markedsføring – hardt arbeid som lønner seg

Klikk her for å lese mer fra studenter i faget digital markedsføring(DIG2100) på Høyskolen Kristiania